Sponsoring ijs- en skeelerclub Nijeveen

Sponsoring ijs- en skeelerclub Nijeveen (5)

Ook Nico Hoekman verwelkomen we als bordsponsor bij ijs en skeelerclub Nijeveen

We verwelkomen bij de ijs- en skeelerclub de nieuwe bordsponsor: Autobedrijf Meijer in Nijeveen, specialist in betrouwbare en goede auto’s.

Eigenaar / verkoper Rudolf Meijer heeft zijn passie voor auto’s al op jonge leeftijd ontwikkelt. Na het afstuderen van diverse technische en commerciële opleidingen is hij voor zichzelf  begonnen en heeft zich ontwikkeld als ware automotive specialist.

(Bron: autobedrijfvanmeijer.nl)

Sponsoren zijn zeer waardevol. Zonder sponsoring zou de ijs- en skeelerclub niet kunnen zijn, wat het is, een enthousiaste club met een fantastische sportaccommodatie en faciliteiten. We zijn dan ook blij met allen die ons steunen in de vorm van sponsoring.

We verwelkomen bij de ijs- en skeelerclub de nieuwe bordsponsor: Present! for Gifts is opgericht in 2012 door Mathilda van der Laan-Wink.

Present! for Gifts is een bedrijf dat een glimlach op elk gezicht tovert. Het verzorgt namelijk relatiegeschenken, promotionele artikelen en premiums die passen bij de gever èn de ontvanger. De focus van Present! for Gifts is ook gericht op promotionele artikelen ter ondersteuning van een evenement en verkoopbevorderende premiums.

(Bron: http://www.presentforgifts.nl)

We zijn ook erg blij om bordsponsor Van REES trailers bij de ijs- en skeelerclub te kunnen introduceren: 

Robert Luitjes is de eigenaar van Van REES - Trailers, Transport & Techniek (voorheen bekend als REWA met Anton van Rees) in Steenwijk.

Van Rees trailers levert nieuwe en gebruikte aanhangwagens en trailers van de meest vooraanstaande merken. Daarnaast is het mogelijk om aanhanger te huren of kun je er terecht voor reparatie en onderhoud van aanhangers en trailers. Het bedrijf heeft zich breed gespecialiseerd in aanhangwagens, zoals bakwagens, kippers, plateauwagens, verkoopwagens, gesloten aanhangers, boottrailers, motortrailers, paardentrailers, veetrailers, machinetransporters, autoambulances en nog veel meer.

(Bron: http://www.vanreestrailers.nl)

De realisatie en expolitatie van de skeelerbaan in Nijeveen is o.a. mogelijk gemaakt door financiële bijdragen en sponsoring. De skeelerclub Nijeveen is gegroeid en activiteiten zijn ontplooid sinds de oprichting ervan in 2007. Denk aan 2 NK's in 2008 en 2014, nieuw clubgebouw, MTB baan. Ook inmiddels een behoorlijk trainersteam, dat met veel enthousiasme inline-skate- en hardlooptrainingen geeft. Het aantal trainende leden groeit en het niveau gaat omhoog. Inmiddels doen de jeugdleden mee aan regionale en soms landelijke wedstrijden. Ook is er nu een selectiegroep samengesteld voor Gewest Groningen en Drenthe.

 

Dit alles is alleen maar mogelijk met z'n allen: leden, ouders, vrijwilligers, sponsoren en donateurs! Sponsoring is een zeer belangrijk voor de skeelerclub.  Bordsponsoring is een belangrijk onderdeel. Op dit moment staan er ± 75 borden langs de baan. Zonder deze ondersteuning was dit niet gelukt en was de skeelerclub niet wat het nu is...  Ook een reclamebord op toplocatie aan de skeelerbaan... of een andere manier van sponsoring... als u geinteresseerd bent, kunt u contact opnemen met 1 van de bestuursleden of een mailtje sturen.

Even bijpraten... lees hier het nieuws

Titel
Titel
Datum
Datum

Sponsornieuws

Titel
Titel
Datum
Datum

©2020 IJs- en skeelerclub Nijeveen