Item gefilterd op datum: maart 2017

In samenwerking met MeppelActief organiseert de skeelerclub ook dit jaar weer een kennismakingscursus. Lekker inline-skaten op de skeelerbaan. We doen spelletjes op de skate/skeelers en doen oefeningen voor de behendigheid, houding en balans. En natuurlijk gaan we leren hoe je moet remmen.

Er worden 3 lessen op woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur op 5, 12 en 19 april gegeven en is bestemd voor jongens en meisjes van 4 - 12 jaar.

Wil je ook graag mee doen, geef je op en stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Bijzonderheden: De deelnemers zorgen zelf voor skates/skeelers. Een helm is verplicht (zijn te leen bij de skeelerbaan). Ook pols-, elleboog- en kniebeschermers zijn verplicht (beperkt te leen bij de baan).

Gepubliceerd in Nieuwsarchief 2017

Vanaf maandag 20 maart gaan de trainingen op de skeelerbaan weer van start. Tijdens het winterseizoen zijn er ook indoortrainingen geweest in Steenwijk en Heerenveen, maar skeeleren in de buitenlucht op de eigen baan blijft toch het mooist. Voor alle leeftijden en niveaus worden er dit seizoen weer trainingen aangeboden. Iedere avond zijn er meerdere groepen aan het trainen, die begeleid worden door een enthousiaste groep trainers. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om een keer mee te doen. De beginnende jeugdrijders trainen op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur. Oudere en meer gevorderde jeugdrijders worden na een proeftraining ingedeeld in de juiste groep.


Voor kinderen is het ook mogelijk om mee te doen aan de cursus van Meppel Actief. Ieder jaar bieden we in samenwerking met Meppel Actief een cursus aan die bestaat uit 3 lessen waarin de basisvaardigheden worden aangeleerd. Dit jaar op woensdag 5, 12 en 19 april van 17.00 tot 18.00 uur. Een mooie kans om kennis te maken met de skeelersport! Meer informatie op de website van meppelactief.nl .


Voor de senioren zijn er twee trainingsgroepen. Op maandag- en op woensdagavond. De woensdagavondtraining (20.00-21.00 uur) is vooral gericht op de basisvaardigheden/techniek en dus ook geschikt voor beginners. Op maandagavond (20.15-21.30 uur) staat conditie en snelheid centraal.

 

Doe mee met een proeftraining en meld je aan

 

Aanmelden 2x vrijblijvend meedoen training inline-skate

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Gepubliceerd in Nieuwsarchief 2017

Even bijpraten... lees hier het nieuws

Titel
Titel
Datum
Datum

Sponsornieuws

Titel
Titel
Datum
Datum

©2020 IJs- en skeelerclub Nijeveen