Item gefilterd op datum: april 2017

De jeugd mag weer een nachtje komen slapen in het clubgebouw! Dit wordt georganiseerd op 12 mei. Alle kinderen die het leuk vinden, zijn welkom. Ze mogen vrijdagavond rond 19.00 uur komen en het feestje duurt tot zaterdagochtend 12.00 uur. Niet vergeten: slaapzak en luchtbed/matras en andere slaapspullen, sportkleding en skeelers, 3 euro voor de onkosten. Opgave graag uiterlijk 6 mei via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Namens de trainers zijn Berta, Damara, Rosalien, Iris en Arjan erbij. De activiteitencommissie zorgt voor een lekker ontbijt.

Gepubliceerd in Nieuwsarchief 2017
vrijdag, 28 april 2017 14:34

5 mei clubkampioenschappen pupillen

Vrijdagavond 5 mei organiseren we clubkampioenschappen voor de pupillen. Alle pupillen staan op de startlijst. Ook de kinderen die net zijn begonnen met inline-skaten, nodigen we van harte uit om mee te doen! Mocht je verhinderd zijn, dan graag een berichtje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als je geen wedstrijdnummer hebt, krijg je een startnummer bij de skeelerbaan. Alle rijders graag tussen 18.00 en 18.15 uur melden. We beginnen om 18.30 uur met de wedstrijden. De categorie-indeling is als volgt:


Pupillen 4: 2010 en jonger
Pupillen 3: 2008 en 2009
Pupillen 2: 2006 en 2007
Pupillen 1: 2004 en 2005

We rijden 3 afstanden: individuele sprint, middenafstand en een langere afstand die bij de leeftijd en het niveau van de kinderen past.

De clubkampioenschappen voor de kadetten, junioren en senioren worden gehouden op maandagavond 17 juli.

Gepubliceerd in Nieuwsarchief 2017

We zijn blij met onze vrijwilligers! Het zou fijn zijn als er nog wat mensen bijkomen, zodat we de taken kunnen verdelen. Vandaar dat we een oproep hebben gedaan voor nieuwe vrijwilligers. Tijdens de training is er een brief uitgedeeld. Wilt u die invullen en retour geven aan de trainer? Alvast bedankt!

Gepubliceerd in Nieuwsarchief 2017

Het wedstrijdseizoen is weer begonnen. Rijders van onze club deden mee aan de regionale wedstrijden Stouwdam competitie in Heerde en Wierden. Er zijn alweer behoorlijk wat medailles in de wacht gesleept.

Ook was er een landelijke baanwedstrijd voor de jeugd in Haulerwijk en komend weekend zal er een groep inline-skaters van onze club meedoen aan een internationale wedstrijd in Duitsland.

Janita Willems-Crediet wint 1e wedstrijd KNSB marathon cup inline skaten

(Bron foto: schaatsen.nl) 

In Oldebroek heeft Janita Willems-Crediet -1 van onze trainsters- de 1e wedstrijd in de KNSB marathon cup inline-skaten op haar naam gezet. Gefeliciteerd Janita!

Op 2 mei start de 1e wedstrijd in de free wheel inline cup Oost in Eefde. Hieraan doen ook leden van onze club aan mee.

 

Gepubliceerd in Nieuwsarchief 2017

Even bijpraten... lees hier het nieuws

Titel
Titel
Datum
Datum

Sponsornieuws

Titel
Titel
Datum
Datum

©2020 IJs- en skeelerclub Nijeveen