Item gefilterd op datum: mei 2017

Op zaterdag 27 mei is er een regionale jeugdwedstrijd in Nijeveen. De Stouwdam Competitie bestaat uit meerdere wedstrijden, maar het is ook mogelijk om in deze competitie alleen aan de wedstrijd in Nijeveen mee te doen (daglicentie kost 5 euro). We zouden het leuk vinden als er veel kinderen van onze club meedoen. Een leuke manier om kennis te maken met de wedstrijdsport. De wedstrijd begint om 9.30 uur en aanmelden moet voor 9 uur. Vraag je trainer voor meer informatie als je mee wilt doen.

Gepubliceerd in Nieuwsarchief 2017

Vrijdag 5 mei werden op de skeelerbaan in Nijeveen de clubkampioenschappen gehouden voor de pupillen. Leuke wedstrijden, fanatieke kinderen, sportiviteit en gezelligheid! De kampioenen van 2017 zijn:


Pupillen 4 meisjes: Esther Drost
Pupillen 3 meisjes: Amber Wietsma
Pupillen 3 jongens: Jesper Schmitz
Pupillen 2 meisjes: Caitlin de Groot
Pupillen 2 jongens: Wout Nijland
Pupillen 1 meisjes: Emma Glastra
Pupillen 1 jongens: Pepijn Jobing

Andrea van der Burg heeft supermooie foto's gemaakt. Foto's en uitslagen, nog even nagenieten...

Gepubliceerd in Nieuwsarchief 2017

Vorig jaar hebben we voor de eerste keer een inline-skate dropping georganiseerd. Dat was erg leuk! Dus ook dit jaar staat het weer op de planning op zondagmiddag 21 mei. Ook hiervoor graag wel even van te voren opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (uiterlijk 15 mei). Ook de oudere jeugd dagen we uit hieraan mee te doen! Voor de jongste jeugd geldt dat ze wel minimaal een paar kilometer moeten kunnen skeeleren op de gewone weg om mee te kunnen doen. Alle groepjes worden begeleid door volwassenen op de inline-skates of de fiets. Ouders brengen de kinderen geblinddoekt weg met auto’s. Samen moeten ze terug skeeleren naar de skeelerbaan. De start van de groepen zal tussen 13.00 en 14.00 uur zijn. Na opgave volgt de definitieve starttijd.

Gepubliceerd in Nieuwsarchief 2017

Even bijpraten... lees hier het nieuws

Titel
Titel
Datum
Datum

Sponsornieuws

Titel
Titel
Datum
Datum

©2020 IJs- en skeelerclub Nijeveen