vrijdag, 22 september 2017 12:12

Feestelijke officiële in gebruikname tijdwaarneming

Donderdag 21 september om 19:00 was het moment dat de tijdwaarneming (tijdregistratie- en videowaarnemingssysteem) op de skeelerbaan feestelijk in gebruik werd genomen.

Een grote wens van de de club om een tijdwaarneming aan te kunnen schaffen om te kunnen gebruiken tijdens inline-skate wedstrijden en trainingen, ging in vervulling. Dit om de wedstrijden en trainingen nog leuker en spannender te maken. Afgelopen winterseizoen heeft de club meegedaan aan de Grote Clubactie en vele actieve clubrijders hebben zo veel mogelijk loten verkocht. Een substantieel gedeelte van de kosten van de tijdwaarneming is hiermee betaald en met een ander substantieel gedeelte zijn de kosten gedekt door de bijdrage uit het Rabobankfonds.

Theo Bouius, manager bedrijven bij Rabobank Meppel Staphorst Steenwijkerland heeft namens de Rabobank de cheque uitgereikt aan de secretaris van de ijs- en skeelerclub Adrie Masteling. Clubrijders in de verschillende categorieën pupillen, kadetten en junioren hebben als test een one-lap op de skeelerbaan gereden en hun eerste tijd met de splinternieuwe tijdwaarneming neergezet. Dit is de tijd die ze een volgende keer kunnen verbeteren.
Dankzij alle lotenverkopers, lotenkopers van de Grote Clubactie, bijdrage van sponsoren Pieter van de Linde, Van Dorsten Makelaardij, Bakker TIB en de bijdrage uit het Rabobankfonds heeft onze club weer een stap vooruit kunnen zetten.

Even bijpraten... lees hier het nieuws

Titel
Titel
Datum
Datum

Sponsornieuws

Titel
Titel
Datum
Datum

©2019 IJs- en skeelerclub Nijeveen