Nieuwsarchief 2017

Net als voorgaande jaren vindt op 1 januari weer de inmiddels traditionele Nieuwjaarsduik plaats.  Doe mee of kom in ieder geval kijken hoe anderen het water trotseren! Het is tevens een prima gelegenheid om elkaar alle goeds voor het Nieuwe Jaar toe te wensen. Het begint om 14.00 uur en er is chocolademelk, zowel voor de deelnemers als voor de toeschouwers.

Op 12 december werd de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden in het clubgebouw. Tijdens deze vergadering is met instemming van alle aanwezige leden Han Karsten toegetreden tot het bestuur. Han volgt Klaast Drost op als algemeen bestuurslid en is daarnaast verantwoordelijk als coördinator schoonmaak.

We wensen Han heel veel succes en vooral veel plezier!

Op 12 december werd de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden in het clubgebouw. Tijdens deze vergadering is met instemming van alle aanwezige leden Arjan Pit toegetreden tot het bestuur. Arjan is de nieuwe opvolger van Roel Robertus in het dagelijks bestuur en is de nieuwe penningmeester van de ijs- en skeelerclub.

We wensen Arjan heel veel succes en vooral veel plezier!

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor:

1. Online-communicatie

Wat houdt deze superleuke job in? Op de website zetten via een content management systeem van:

-nieuwsartikelen zelf geschreven of input van anderen + foto'(s);
-foto's bewerken met fotobewerkingsprogramma en geschikt maken voor het web
-bijhouden kalender: alle data trainingen / activiteiten / wedstrijden invoeren o.b.v. planning + wijzigingen doorvoeren ;
-aanmaken nieuwsbrief via website en versturen elke maand naar clubleden;
-aanmaken nieuwsbrief via website versturen aantal keer per jaar sponsoren;
-overige content
-posten van items op facebook

we zoeken een creatief iemand met gevoel voor online-communicatie en enige kennis van content en daarbij gerelateerde website kennis. Ervaring met een fotobewerkingsprogramma

Heb je interesse of wil je informatie, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

2. PR-communicatie

Dit onderdeel van de communicatie betreft de pers artikelen naar diverse kranten en bladen. Het gaat om zelf schrijven van artikelen of input die je ontvangt vanuit de sponsor- en activiteitencommissie, bestuursleden en trainersteam etc.

Wat betreft de inhoud gaat het om aankondigingen van activiteiten en wedstrijden, verslagen van activiteiten en wedstrijden en overige zaken waar ruchtbaarheid aan moet worden gegeven.

De PR en online-communicatie is in samenhang met elkaar. Deze vacature en die voor online-comunicatie zou ook gecombineerd door 1 persoon gedaan kunnen worden.

We zoeken iemand die pro-actief met nieuws bezig is en met gevoel voor communicatie.

Heb je interesse of wil je informatie, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

3. Technisch websitebeheer

Hou je van techniek, dan is dit misschien een leuke vacature...

om de website technisch goed draaiend en veilig te houden moeten er regulier een aantal activiteiten gedaan worden zoals:

-updates CMS (content management systeem)

-updates extensies (uitbreidingen op standaard CMS) modules en componenten

-oplossen problemen die zich kunnen voordoen
-onderhoud content
-gebruikersbeheer
-beheer extensies
-regelmatige back-ups website

-beveiliging website
-zoekmachine optimalisatie

We zoeken iemand met kennis van techniek bij websites.  Kennis van html5, CSS, responsive websites. 

Heb je interesse of wil je informatie, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een superleuke hardlooptraining op zaterdagochtend 11 november in Havelte onder leiding van onze hardloopcoach Johan ten Kate. Een behoorlijke opkomst. Via bospaden, heide over heuvels langs vennetjes, over trappen, een heel parcours gedurende een dik uur. Steeds 5 minuten hardlopen naar een volgend onderdeel. We begonnen met 4x een lange trap Havelterberg oprennen en elke keer verder. Daarna een heuvelachtig bospaadje om een vennetje, een aantal keren 2 minuten hardlopen met tussendoor rust. Vervolgens een onderdeel met een aantal keren 30 seconden hardlopen afgewisseld met rustmomenten over een vlak traject. Als toetje het zandpad bij het theehuis de Havelterberg op. Eerst droog en zonnig, maar later in de plensregen en door de blubber en plassen water. Maar heerlijk voldaan. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!


De algemene ledenvergadering wordt gehouden op dinsdag 12 december. Een aantal bestuursleden zijn niet herkiesbaar en dat betekent dat we op zoek zijn naar nieuwe bestuursleden. Lijkt het je wat of wil je meer informatie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Ook zijn we op zoek naar één of meerdere personen die de taken van Inge Huizenga willen overnemen. Inge heeft 10 jaar lang als vrijwilliger communicatie activiteiten gedaan, waaronder de website en PR activiteiten. We hopen dat er mensen bereid zijn om zich in te zetten voor de club. Vele handen maken licht werk! Natuurlijk bedanken we Inge voor al het werk dat zij heeft gedaan!

Per ingang van 12 oktober 2017 begint de hardlooptraining voor volwassenen op de donderdagavond om 19:30. De training duurt een uur.

Wil jij ook eens vrijblijvend meedoen om te zien of het wat voor je is? Meld je aan voor 2x gratis meedoen met een hardlooptraining.

Aanmelden 2x vrijblijvend meedoen training hardlopen

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

 

Tijdens de in gebruikname van de tijdwaarneming op 21 september hebben een aantal clubrijders een flying one lap geskeelerd en hun 1e tijd neergezet.

Dit zijn de tijden om volgend seizoen te verbeteren.

nummernaamtime flying lap nummernaamtime flying lap
297 Rinus van Veen 22.686   36 Caitlin de Groot 28.605
296 Kevin Kalthoff 22.722   475 Wout Nijland 32.779
295 Thijs Kalthoff 23.959   414 Ruben Jacobs 36.395
251 Lisan van der Linde 24.811     Mariella Alblas 36.754
345 Fleur Huls 24.914   16 Sabine Hertong 38.339
341 Emma Glastra 25.352        
333 Dinly Koster 25.468        
33 Sterre Veerman 25.537        
260 Lotte Veenstra 26.253        
321 Jamilla Waaijer 27.006        
25 Anique Compagner 27.768        
392 Daniël Jacobs 27.896        
105 Steere Wiersma 27.916        
124 Maurice Bron 28.273        
155 Marloes Ten Wolde 28.777        
25 Mayra Compagner 30.405        
432 Wouter ten Wolde 31.748        
489 Anne Roos de Boer 32.398        

Donderdag 21 september om 19:00 was het moment dat de tijdwaarneming (tijdregistratie- en videowaarnemingssysteem) op de skeelerbaan feestelijk in gebruik werd genomen.

Een grote wens van de de club om een tijdwaarneming aan te kunnen schaffen om te kunnen gebruiken tijdens inline-skate wedstrijden en trainingen, ging in vervulling. Dit om de wedstrijden en trainingen nog leuker en spannender te maken. Afgelopen winterseizoen heeft de club meegedaan aan de Grote Clubactie en vele actieve clubrijders hebben zo veel mogelijk loten verkocht. Een substantieel gedeelte van de kosten van de tijdwaarneming is hiermee betaald en met een ander substantieel gedeelte zijn de kosten gedekt door de bijdrage uit het Rabobankfonds.

Theo Bouius, manager bedrijven bij Rabobank Meppel Staphorst Steenwijkerland heeft namens de Rabobank de cheque uitgereikt aan de secretaris van de ijs- en skeelerclub Adrie Masteling. Clubrijders in de verschillende categorieën pupillen, kadetten en junioren hebben als test een one-lap op de skeelerbaan gereden en hun eerste tijd met de splinternieuwe tijdwaarneming neergezet. Dit is de tijd die ze een volgende keer kunnen verbeteren.
Dankzij alle lotenverkopers, lotenkopers van de Grote Clubactie, bijdrage van sponsoren Pieter van de Linde, Van Dorsten Makelaardij, Bakker TIB en de bijdrage uit het Rabobankfonds heeft onze club weer een stap vooruit kunnen zetten.

Pagina 1 van 3

©2020 IJs- en skeelerclub Nijeveen