Marike Ooms

"Kinderen enthousiast maken om wedstrijdjes te rijden..."

 

Naam, persoonlijke gegevens:

 


Ik ben Marike Ooms en samen met Patrick en onze kinderen Jesper en Djoeke wonen we in Nijeveen.

 

Hoe heb je kennis gemaakt met onze club?

 


In 2014 is mijn zoontje begonnen met skeeleren. Dat was voor mij ook een reden om ze weer eens onder te binden. Vroeger heb ik veel (wedstrijden) geschaatst en geskeelerd als training voor het schaatsen.

 

Waarom ben je trainer?

 


Ik vind het leuk om met kinderen te werken en ze wat te leren. Ook om gewoon lekker buiten bezig te zijn bevalt me goed, vandaar dat ik trainer ben geworden.

 

Welke groep train je en wat is je doelstelling van je traning?

 

Ik train groep 3. Mijn doelstelling is om kinderen steeds meer plezier te laten krijgen in het skeeleren en eventueel enthousiast te maken om wat wedstrijdjes te rijden. Het is de groep die de stap maakt van gewoon wat skeeleren naar tempo skeeleren in een goede basishouding.

Ook train ik regelmatig groep 4; de jongste rijders die net beginnen met skeeleren.

 

Hobby’s?

 

Mijn hobby's zijn sporten en reizen. We zijn al een paar keer voor langere tijd op reis geweest. De laatste keer in 2013 met het hele gezin, een half jaar naar de VS en Canada.

Meer in deze categorie: « Johan ten Kate Martijn de Boer »

Lees over de drijfveren van onze trainers

 • Damara Pit
  Damara Pit

  "Samen lekker sportief bezig kunnen zijn..."

   

  Naam, persoonlijke gegevens:


  Mijn naam is Damara Pit en ik woon in Nijeveen. En ik ben getrouwd met Arjan. Ik werk parttime als doktersassistente op de polikliniek dermatologie van het Diaconessenziekenhuis in Meppel.

   


  Hoe heb je kennis gemaakt met onze club?


  Ongeveer in 2011 ben ik via via in aanraking gekomen met de skeelerclub. Voorzichtig ben ik toen begonnen met skeeleren en al snel was ik enthousiast. En vanaf die tijd rijd ik mijn rondjes op de skeelerbaan. Ook onze oudste dochters Emma en Lieke zijn inmiddels regelmatig op de skeelerbaan te vinden.


  Waarom ben je trainer?


  Sinds 2015 geef ik training. Ik hoop dat de kinderen vooral met veel plezier naar de skeelerbaan komen en dat we samen lekker sportief bezig kunnen zijn!

  Lees meer...

©2020 IJs- en skeelerclub Nijeveen