Sponsor in de kijker

Sponsor in de kijker (7)

Ook Nico Hoekman verwelkomen we als sponsor van ijs en skeelerclub Nijeveen

Zoals iedereen wel weet, bestaat en ontwikkeld een vereniging zich als de onze, mede door de inzet van onze betrokken leden, hun familie/ouders en de vele enthousiaste vrijwilligers!

Maar net zo belangrijk zijn onze sponsoren die er o.a. voor zorgen dat wij kunnen trainen, materialen kunnen aanschaffen, kunnen vernieuwen, evenementen kunnen organiseren en nog veel meer. De sponsoren zorgen ervoor dat onze leden in mooie betaalbare clubkleding hun sport het inline-skaten kunnen uitoefenen.

Maar wie zijn die sponsoren, wat zijn hun drijfveren...

Dat kan door middel van hulp bij de verschillende activiteiten maar met een eigen bedrijf vanzelfsprekend ook met sponsoring.

Aldus Robbert en Joyce Bouwknegt van Bouwknegt Rietdekkers en Multinok

Lees het superleuke verhaal van Robbert en Joyce...

en ik vind het een mooie sport, temeer ook omdat ik deze zelf ook heb beoefend. Dit is een van de redenen dat ik de skeelerclub Nijeveen sponsor met een reclamebord.

Ik ben zelf ook als vrijwilliger bij deze club betrokken en heb de club zien groeien en activiteiten zien ontplooien vanaf het begin van het ontstaan van de skeelerclub Nijeveen. Denk aan 2 NK's in 2008 en 2014, nieuw clubgebouw, MTB baan. Ook inmiddels een behoorlijk trainersteam, dat met veel enthousiasme inline-skate- en hardlooptrainingen geeft. Het aantal trainende leden groeit en het niveau gaat omhoog. Inmiddels doen de jeugdleden mee aan regionale en soms landelijke wedstrijden. Ook is er nu een selectiegroep samengesteld voor Gewest Groningen en Drenthe."

Dit alles is alleen maar mogelijk met z'n allen: leden, ouders, vrijwilligers, sponsoren en donateurs!

 

Inge Huizenga

in-webdesign

©2020 IJs- en skeelerclub Nijeveen