Schaatsen

Subcategorieƫn

Extra mededeling

Extra mededeling (0)

Vandaag gaat de ijsbaan open! Er kan geschaatst worden vanaf 10.00 uur.

Toon items...
Extra mededeling

Extra mededeling (0)

Vandaag is de ijsbaan open vanaf 10.00 uur.

Toon items...

Alles over schaatsen bij de ijs- en skeelerclub nijeveen

Op het terrein aan de Schuurmansweg is een natuurijsbaan gesitueerd van ongeveer 1,5 hectare groot. Op het middenterrein ligt de skeelerbaan. Vanaf ongeveer 1 november tot 1 maart wordt de ijsbaan onder water gezet. Bij een flinke vorstperiode ontstaat dan een prachtige ijsbaan, waarbij rondom de hoger gelegen skeelerbaan een ronde van 400 meter kan worden geschaatst. Het ijsbaanterrein is tevens voorzien van verlichting, zodat ook 's avonds kan worden geschaatst.

Als er voldoende vorst geweest is (minimaal circa 7 tot 8 cm ijsvloer), wordt de ijsbaan geopend. Op de nieuwspagina van de website zal dit kenbaar worden gemaakt.

Als er heerlijk geschaatst is, dan is het tijd voor een pauze in het gezellige clubgebouw. Tijd voor snert, rookworst en chocolademelk.

 

Als er voldoende vorst geweest is (minimaal circa 7 tot 8 cm ijsvloer), wordt de ijsbaan geopend. Dit wordt kenbaar gemaakt door een mededeling aan het clubgebouw. Tevens zal dit op de homepage van de website worden vermeld.

De ijsbaan is toegankelijk voor leden.

De contributie voor de ijsclub bedraagt € 7,50 / jaar* (individueel lidmaatschap).

Gezinslidmaatschap bedraagt € 15,00 / jaar*.

*Deze prijzen gelden als je geen lid bent, maar lid wordt op het moment dat er ijs ligt. Het lidmaatschap gaat dan vanaf het volgende winterseizoen over in een doorlopend lidmaatschap.

De contributie voor een doorlopend lidmaatschap bedraagt:

Individueel € 5,00 / jaar

Gezinslidmaatschap € 10,00 / jaar

Aanmelden voor een lidmaatschap kan door een e-mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je geen lidmaatschap aangaat, is de entrée per keer:

t/m 16 jaar € 2,00

> 16 jaar € 4,00

©2020 IJs- en skeelerclub Nijeveen