Vrijwilliger worden bij de ijs- en skeelerclub?

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Het verenigingsleven draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zou heel veel niet mogelijk zijn. Bij de ijs- en skeelerclub is dit ook zo. Denk aan de organisatie rond trainingen van inline-skate, MTB of als de ijsbaan open is: de kantine moet dan bemand worden. Denk aan wedstrijden, waarbij van tevoren van alles geregeld moet worden. Waarbij de juryleden van koffie, thee en eventueel broodjes moeten worden voorzien. EHBO' ers. Denk ook aan het onderhoud van de accommodatie, gebouw, skeelerbaan en MTB-baan etc. Elke eerste zaterdagmorgen van de maand is er een onderhoudsochtend. Dit zijn een aantal voorbeelden.

Het is ook leuk om vrijwilligerswerk te doen. Samen met andere vrijwilligers is het superleuk om je als team in te zetten voor iets met een bepaald doel en samen van het resultaat te genieten.

We zijn altijd wel op zoek naar vrijwilligers voor de volgende taken/commissies:

-Schoonmaak
-Onderhoud
-Bardienst
-Sponsorcommissie

 Mocht het je leuk lijken om vrijwilliger te worden, of je wilt informatie hebben, neem dan even contact op via de mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

©2020 IJs- en skeelerclub Nijeveen