Alles over contributie, lidmaatschap en bijdrage training bij de ijs- en skeelerclub Nijeveen

Om een training te kunnen volgen bij de skeelerclub, moet je wel lid worden. De contributie voor de skeelerclub bedraagt € 50,00 per jaar per lid (incl. KNSB bijdrage). Ook bestaat er de mogelijkheid voor een gezinslidmaatschap, waarvoor de basiscontributie € 60,00 bedraagt + € 20,00 per jaar per lid van dat gezin.

Bijdrage trainingen

Wij bieden trainingen aan voor inline-skaten voor alle leeftijden en hardlooptraining voor senioren. Voor de leden die trainingen volgen geldt een extra bijdrage per type training per jaar per persoon i.v.m. trainerskosten. 

1x inline-skaten / hardlopen per week bedraagt € 20,00 trainerskosten per jaar

2 of meer keren inline-skaten bedraagt € 32,50 trainerskosten per jaar

Op het terrein van de skeelerclub is ook een MTB baan. Wielertoerclub de Nijerieders verzorgt de MTB trainingen en voor lidmaatschap verwijzen wij naar de website van de Nijerieders www.wtcnijerieders.nl .   

REKENVOORBEELDEN:

Als je bijvoorbeeld al lid bent en de training inline-skate volgt (€ 70,00 per jaar) en je gaat nu ook de hardlopen, dan komt er € 20,00 trainingskosten bij en betaal je dus € 90,00 per jaar.

 

Rekenschema contributie
  Trainingen
Basis individueel lidmaatschap Inline-skaten Hardlopen Totale kosten / jaar
€ 50,00 € 20,00   € 70,00
€ 50,00 € 20,00 € 20,00 € 90,00
€ 50,00  2x  week € 32,50     € 82,50 
  Trainingen
Gezinslidmaatschap (3 gezinsleden*)  Inline-skaten Hardlopen  Totale kosten / jaar 
€ 120,00

Gezinslid 1 € 20,00

Gezinslid 2 € 20,00

 

Gezinslid 3 € 20,00

 

€ 200,00

 

Het gezinslidmaatschap wordt automatisch toegepast bij leden die op hetzelfde adres wonen. 

De kosten voor de training inline-skaten indoor tijdens het winterseizoen, staan los van bovenstaande. Voor deze training wordt elk winterseizoen een tarief bepaald, afhankelijk van het aantal deelnemers. 

Het lidmaatschap van de ijsclub staat ook los van het lidmaatschap van de skeelerclub.

 

Voor de KNSB loopt het skeelerseizoen van 1 december t/m 30 november. Leden die willen opzeggen voor volgend skeelerseizoen dienen dit te doen voor 1 oktober door een e-mail te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden lidmaatschap skeelerclub

  • Aanmelden lidmaatschap en training inline-skate

    Ben je nog geen lid van de skeelerclub en wil je de training inline-skate volgen, vul dan onderstaand formulier in. Onze voorkeur gaat er naar…

  • Aanmelden training inline-skate

    Ben je al lid, maar je wilt je aanmelden voor de training inline-skate? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier. Info over de kosten trainingen …

  • Donatie skeelerclub

    Als je de skeelerbaan een warm hart toedraagt, maar geen (actief) lid wilt worden, dan kunt je ook donateur worden van de skeelerbaan. De donateursbijdrage…

©2021 IJs- en skeelerclub Nijeveen