zondag, 10 mei 2020 22:29

Update Skeelertrainingen en Corona-maatregelen

Nadat vanaf 29 april de trainingen voor de jeugdleden tot en met 18 jaar zijn hervat, mogen vanaf 11 mei ook de senioren weer trainen.

Dit houdt vanaf 11 mei het volgende in:

  • De leden van trainingsgroep 1 die boven de 18 jaar zijn, mogen ook weer meetrainen. Omdat er in de trainingsgroep 1 nu een aantal personen bijkomen, en omdat het is gebleken dat de 1,5 meter regel niet altijd makkelijk aan te houden is, hebben we besloten om groep 1 in drieën te splitsen. Alle drie groepen trainen dan één avond in de week. Hierover worden jullie rechtstreeks geïnformeerd.
  • De training van de senioren gaat weer van start. Graag aanmelden via Henk Jonkers (06-10775827) als je mee gaat doen met de training.
  • De hardlooptraining gaat donderdag weer beginnen. Ook voor deze groep is het noodzakelijk om van te voren aan te melden. Dit kan via Johan ten Kate.

De skeelertrainingen zijn alleen mogelijk als we ons allemaal aan de regels houden!

De belangrijkste regels:

  1. Houd 1,5 meter afstand tijdens de training.
  2. Geen ouders/begeleiders op de baan en ook niet op het terrein rondom het clubgebouw. We doen een beroep op de ouders van met name de jongste groepen om hun kinderen echt alléén te halen en te brengen, dus NIET skeelers onder doen bij de baan/parkeerplaats en ook niet blijven kijken.
  3. Geen samenscholing op de parkeerplaats tijdens het wachten.
  4. Clubgebouw, kantine en toiletten zijn gesloten.
  5. Alle leden zijn welkom tijdens de trainingen waarvoor ze zijn ingedeeld. Het is niet toegestaan zonder overleg aan te sluiten bij een andere trainingsgroep.

De regels zijn ingesteld voor onze eigen gezondheid en de Gemeente controleert hier ook op. Als we er niet aan voldoen, worden we als vereniging genoodzaakt om de trainingen te stoppen.

Wij wensen jullie veel sportplezier!

Het Bestuur

©2021 IJs- en skeelerclub Nijeveen